Declaré behandelingen

Allergy balance 

Waar is het geschikt voor? Allergy Balance is geschikt voor de overgevoelige huid. De huid met onverdraagzaamheid, overgevoeligheid of allergie voor conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en emulgatoren.

 

Wat doen de producten? De producten van Allergy Balance bieden gezicht- en lichaamsverzorging voor de overgevoelige huid. Deze producten bevatten geen conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen.

Er zijn vier werkingsmechanismen: · vermindering van de overgevoeligheid · tot rust brengen, kalmeren en herstellen · verbetering van de natuurlijke huidbarrière · bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren.

 

Stress balance

Waar is het geschikt voor? Stress Balance is geschikt voor de huid met roodheid, jeuk, irritaties en droogheid of gespannenheid. Dus als u zegt : ·  ‘Mijn huid is vlekkig en rood, · voelt gespannen aan en jeukt en schilfert ‘ · ‘Ik reageer onmiddellijk op stress en temperatuurveranderingen’ ·  ‘Ik ben op zoek naar een product dat ik werkelijk goed verdraag’.

 

Wat doen de producten? De producten van Stress Balance brengen de geïrriteerde en gevoelige huid tot rust.

Ze kalmeren de huid snel en herstellen het natuurlijke evenwicht en de beschermende barrièrefunctie van de huid.

Bij de geïrriteerde huid is de beschermende barrièrefunctie van de huid sterk afgenomen. 

Allerlei irriterende stoffen dringen makkelijk de huid binnen.  Tegelijk verliest de huid veel vocht door de beschadiging; er wordt vijf keer meer water aan de huid onttrokken dan bij de normale huid.

Hydro balance

Waar is het geschikt voor? Hydro Balance is geschikt voor de droge huid en de huid met een vale teint.  Dus als u zegt : · Mijn huid straalt niet · Mijn huid is gespannen en voelt broos aan · Mijn huid is vaal · Ik zoek een goed verdraagzaam vocht verzorgend product’

 

 Wat doen de producten? De producten van Hydro Balance geven een intensieve en langdurige verzorging van de huid met vochtregulerende middelen. Ze herstellen de vochtbalans en geven een stralend uiterlijk.

Ook bij de gevoelige huid is een evenwichtige vochtbalans een voorwaarde voor een mooie en frisse teint en een soepele huid.

Pure Balance

Waar is het geschikt voor? Pure Balance is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid met een sterke glans, mee-eters en grove poriën. Dus als u zegt : · Mijn huid heeft snel oneffenheden, pukkels en mee-eters · Ik heb grove poriën’ · Mijn huid glimt teveel

 

Wat doen de producten? De producten van Pure Balance herstellen de balans van de huid, reinigen en zorgen voor een matte glans en een fijnere teint. De meeste klachten van een normale of vette huid worden veroorzaakt door een verhoogde talgproductie. Dit veroorzaakt een onaangenaam glanzende huid met wijde poriën die gemakkelijk verstopt raken en leiden tot mee-eters en pustels. 

 

Age control

Waar is het geschikt voor? Age Control is geschikt voor de huid waarin rimpels en plooien ontstaan en waarvan de elasticiteit en spankracht afneemt.  Dus als u zegt : · Mijn huid begint rimpels te vertonen · Ik heb een broze en gevoelige huid en zoek een optimale behandeling‘ · Ik zou graag iets doen aan ouderdomsvlekken · Mijn huid is slap en het mist stevigheid en spankracht

 

Wat doen de producten? De producten van Age Control stimuleren de opbouw van de huid, herstellen de vochtbalans, zorgen voor vermindering van rimpels en voor revitalisering.

De huid wordt daardoor strakker en gladder en geeft een stralender en jeugdiger uiterlijk.

De veroudering van de huid is genetisch bepaald en is een natuurlijk biologisch proces dat in de loop der jaren zichtbaar wordt.                                     

Deze vorm van veroudering is terug te voeren op de vertraging van de  vijf natuurlijke functies van de huid:  revitalisering, het verzorgen van voedingsstoffen, handhaving van de vochtbalans, zuurstofopname en bescherming.

Hoewel deze natuurlijke verouderingsprocessen van de huid niet  kunnen worden voorkomen, kan er met Age Control wel iets worden gedaan aan de symptomen.                                                 

Bijvoorbeeld aan het verbeteren van de droge huid, het verminderen van de spanning, rimpels en huidplooien.  Hierdoor verbetert de uitstraling en wordt het verouderingsproces afgeremd.